Italiensk Nougat

kr. 55,00 inkl. moms

Nougat, også kendt som “torrone” eller “hvid nougat”, er lavet af få ingredienser som æg, sukker og honning. Traditionelt inkluderes mandler, men afhængigt af region og opskrift kan andre nødder som hasselnødder, pistacienødder eller valnødder også bruges. I nogle variationer tilføjes der også smagsgivere som citron og pistacie for at give en ekstra dimension til denne delikatesse.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Nougat, også kendt som “torrone” eller “hvid nougat”, er faktisk lavet af meget få ingredienser, der giver den cremede hvide masse: æg, sukker og honning. Traditionelt tilsættes mandler, men der kan også anvendes andre nødder som hasselnødder, pistacienødder eller valnødder afhængigt af den specifikke opskrift og den italienske region, den stammer fra.

Den cremonesiske tradition med mandler er den ældste og mest udbredte i Italien. Ja, prøv at forestille dig den lækre kombination af den søde, nøddeagtige smag fra mandler og den friske syrlighed fra citron, eller den karakteristiske smag og farve fra pistacienødder. Disse tilføjelser kan virkelig tilføre dybde og variation til den traditionelle opskrift på torrone og skabe en unik smagsoplevelse. Om du vælger citron, pistacienødder eller begge dele, vil disse ingredienser helt sikkert tilføre en interessant twist til den klassiske italienske delikatesse.

 

Variant

Nougat med Citron, Nougat med Mandler, Nougat med Pistacie

Indkøbskurv