Brunelli Custoza

kr. 89,00 inkl. moms

Brunelli Custoza er en fortryllende hvidvin, perfekt som aperitif eller til at ledsage risottoer og fiskeretter. Med en alkoholprocent på 12% vol. og noter af mandel, kirsebær, akacieblomster og Golden Delicious æble vil den fortrylle dine smagsløg.

Kategori:

Fejr kærligheden mellem Luciana og Luigi Brunelli med hver sip af den fortryllende Custoza – en forfriskende og delikat tør hvidvin, der vækker minder om Gardasøens sydøstlige bred. Dens raffinerede karakter og komplekse smagsprofil, skabt af de mest udsøgte Garganega-druer, er en hyldest til familiens traditioner og det unikke område.

Med et alkoholindhold på 12% vol. og en forførende strågul farve med grønne strejf, indfanger Custoza hvidvinen en buket af mandel, kirsebær, akacieblomster og Golden Delicious æble. Smagen er frisk og tør, med lag af frugtagtige noter, der leder tankerne hen på en sommerbrise ved Gardasøen.

Uanset om det er som en forfriskende aperitif eller en elegant ledsager til delikate risottoer og fiskeretter, er vores Custoza det perfekte valg. Serveret bedst ved 10°C, vil denne vin fortrylle dine sanser og skabe uforglemmelige øjeblikke ved dit bord.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv