Brunelli Campo Del Titari Amarone Della Valpolicella Classico

kr. 519,00 inkl. moms

Oplev Brunelli Campo Del Titari Amarone Della Valpolicella Classico, en Amarone af høj kvalitet, eksklusivt begrænset til 3000 flasker. Med 36 måneders fadlagring og en kompleks smag af modne frugter og krydderier, er den ideel til grillet kød og ost.

Kategori:

Oplev den majestætiske Brunelli Riserva, en luksuriøs skat skabt af Luigi Brunelli og inspireret af hestens styrke og karakter. Kun produceret i topår og begrænset til 3000 flasker, er denne vin en sand perle for Amarone-entusiaster, der søger en meditativ og følelsesladet oplevelse. Med en imponerende lagring på 36 måneder på egetræsfade efterfulgt af yderligere 12 måneder på flaske, har den vundet adskillige priser og beundring fra vinelskere verden over.

Dette er en tør, D.O.C.G. rødvin, hovedsageligt bestående af Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella og Oseleta, der håndplukkes og tørres i op til 120 dage. Fra vinmarker i San Pietro in Cariano, hvor vinstokkene er mere end 40-45 år gamle, udtrykker denne vin ægte kvalitet.

Med sin intense rubinrøde farve og komplekse blanding af modne frugter, kakao og kaffe, ledsages hver sip af kraftige smagsoplevelser og elegante tanniner, der efterlader en langvarig eftersmag. Amarone Della Valpolicella Classico er perfekt til at nyde med grillet kød, vildt eller krydret ost, og serveres bedst ved 18°C.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv