Brunelli Valpolicella Ripasso Classico Superiore

kr. 129,00 inkl. moms

Oplev en klassisk favorit med denne vin, der kombinerer Corvina, Rondinella og Corvinone til en dyb, kompleks smag af ribs, brombær og svesker. Efterlagret i 18 måneder opnår den en perfekt balance med sødme af vanilje og solmodne bær, og den bløde eftersmag afrundes med milde tanniner.

Kategori:

Oplev en klassisk favorit med denne vin, der kombinerer Corvina, Rondinella og Corvinone til en dyb, mørk rød farve og kompleks smag. Med duftnoter af friske ribs, brombær og saftige svesker, og en intens, cremet smag, er denne vin en sand fornøjelse for ganen. Efterlagret i 18 måneder på forskellige fade opnår den en perfekt balance og struktur, hvor sødmen fra vaniljen og de solmodne bær skinner igennem. Eftersmagen er blød og afrundet med milde tanniner.

Server denne Valpolicella Ripasso Classico Superiore ved 16 grader og nyd den til perfektion sammen med grillet kød eller svin. Brunelli er kendt for deres engagement i traditionelle produktionsmetoder og unikke område, og denne vin er ingen undtagelse – den repræsenterer den højeste kvalitet og en autentisk smagsoplevelse.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv