Glutenfri ladyfingers er lette, luftige og sprøde kiks, der er fri for gluten. De er perfekte til at lave klassiske desserter som tiramisu eller som en del af andre bagværk. Med deres milde smag og lette tekstur fungerer de også godt som en snack eller til at dyppe i kaffe eller te. Disse glutenfri ladyfingers giver den samme delikate smag og konsistens som de traditionelle versioner, men uden gluten, hvilket gør dem ideelle for dem, der følger en glutenfri diæt.
Produceret af GAIA S.r.l. Via Bagni Nuova 1-3
34074 Monfalcone
Ingredienser:
ÆG 36%, blanding (rismel, majsmel, majsstivelse, ærtemel, hørmel), sukker, aromaer
Opbevares køligt og tørt – væk fra varme
PRODUKT UDEN GLUTEN, SPECIFIKT TIL PERSONER MED GLUTEN INTOLERANT
Næringsindhold pr. 100 gr: Per portion 15 gr. Dagl. gen.snitlig voksen indtag
Energi 405 Kcal/1713 Kj 81 kcal/343 kj 4 %
Kulhydrater 80 g 16 g 6 %
– heraf sukkerarter 40 g 8,0 g 9 %
Fedt 5 g 1,0 g 1 %
– heraf mættede fedtsyrer 1,5 g 0,3 g 2 %
Fibre 1,9 g 0,4 g –
Proteiner 9,3 g 1,9 g 4 %
Salt 0,61 g 0,24 g 1 %
Vægt netto: 180 gr.