Glutenfri muffins med vanilje er lækre, luftige muffins, der er lavet uden gluten, men stadig fulde af den klassiske vaniljesmag. Disse muffins er perfekte som en sød snack til både børn og voksne, ideelle til morgenmad eller som et lækkert tilbehør til kaffen. Med deres bløde tekstur og naturlige smag af vanilje er de et fantastisk glutenfrit alternativ, der kan nydes af alle – uanset kostbehov.
Produceret af GAIA S.r.l. Via Bagni Nuova 1-3
34074 Monfalcone
Ingredienser:
Blanding (majsstivelse, kartoffelstivelse, hørmel, hævemidler(tilsætningsstof dinatriumpyrophosphat,
Bagepulver), salt, konservering (sorbinsyre)), sukker, solsikkeolie, ÆG, glykosesirup, rismel, inverteret
Sukkersirup, emulgator: (mono- og diglycerider af fedtsyrer), aromaer, fortykningsmiddel: xanthan
Opbevares køligt og tørt – væk fra varme
PRODUKT UDEN GLUTEN, SPECIFIKT TIL PERSONER MED GLUTEN INTOLERANT
Næringsindhold pr. 100 gr: Per portion 50 gr. Dagl. gen.snitlig voksen indtag
Energi 428 Kcal/1788 Kj 214 Kcal/894 kj 11 %
Kulhydrater 50 g 25 g 10 %
– heraf sukkerarter 25 g 13 g 14 %
Fedt 24 g 12 g 17 %
– heraf mættede fedtsyrer 2,3 g 1,2 g 6 %
Fibre 1,4 g 0,7 g –
Proteiner 2,2 g 1,1 g 2 %
Salt 0,61 g 0,31 g 5 %
Vægt netto: 200 gr.